Wie zijn we

Surpluspartners

De Surpluspartners zijn een coöperatieve groep van sociale apotheken in Vlaanderen en Brussel. Dagelijks staan 450 medewerkers, verdeeld over 100 vestigingen, klaar om je de beste service te garanderen. De Lindeboom Apotheek, Vivantia en de Apotheek in het Zwaard zijn de 3 surpluspartners en werken volgens eenzelfde apotheekplatform.

 

De Surpluspartners bieden je een Surpluskaart aan die je kan gebruiken in de verschillende apotheken. Ontdek de voordelen hier
 

Visie

We willen als apotheekgroep de nummer 1 zijn op vlak van patiëntenzorg in een vertrouwde sfeer van feelgood en wellness.
 

Historiek

Tussen de twee wereldoorlogen richtten verschillende CM-verbonden coöperatieve apotheken op met de bedoeling hun leden geneesmiddelen ter beschikking te stellen tegen een goedkopere prijs. Dat gebeurde in sommige regio’s heel intensief, in andere minder. Doorheen de jaren groeide dit uit tot een heus netwerk van apotheken verspreid over het Vlaamse land.
 

Onze sterke punten

Bij elk bezoek aan een van onze apotheken staat een gemotiveerd apotheekteam voor je klaar. De dagelijkse werking binnen onze apotheken is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers:
 

Patiëntenzorg
Kwaliteitsgarantie
Financiële zorg
 

Een kijkje in de apotheek

Rol van het apotheekteam

In de apotheek kan je terecht voor geneesmiddelen op voorschrift, zelfzorggeneesmiddelen en parafarmacie. Het apotheekteam doet meer dan enkel ‘doosjes over de toonbank schuiven’. Elk medicijn verlaat de apotheek voorzien van de nodige zorg, advies en service.